Aanleg van dakbedekkingen in Beverwijk

Middels Dakbedekking in Beverwijk zorgen wij ervoor dat er een beschermende laag op een plat of een hellend dak wordt aangebracht. Dit zorgt er namelijk voor dat het waterdicht, sneeuwdicht en vrij is van tocht, hierdoor kunt u uw dak beschermen tegen dieren, hitte, wind en zonlicht. De dakbedekking moet onbrandbaar zijn en dus bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. De daken in Nederland zijn onderhevig aan verschillende weersomstandigheden. Zo kan het zelfs onverwacht sneeuwen, wat uniek is in Nederland. Het is daarom erg belangrijk dat u de juiste dakbedekking kiest, zodat uw huis beschermd is. Wij, van Broersen Dakwerken, helpen u graag bij het adviseren van dakbedekkingen. Bij schuine en hellende daken zijn vorm en kleur van de dakbedekking erg belangrijk. Het verschil tussen een plat en een hellend dak is dat bij een hellend dak het regenwater van het dak stroomt. Bij een plat dak is dit natuurlijk niet het geval, hierop blijft het water liggen en moet het opdrogen. Bij een plat dak is de levensduur ook korter dan bij een hellend dak, dit komt omdat een plat dak veel meer te verduren krijgt. Vandaar dat er dus ook verschillende vormen en kleuren van dakbedekking zijn. Bij dakbedekking Beverwijk zijn we gespecialiseerd in beide opties, we kunnen dus zowel dakbedekking neerleggen op een hellend dak als op een plat dak.

Neem contact met ons op voor vragen of meer info

Als u het lastig vindt om zelf te bepalen wat u precies nodig heeft voor uw dak, dan helpt Dakbedekking Beverwijk u graag met het kiezen van de juiste dakbedekking. U kunt hiervoor eenvoudig contact met ons opnemen, dit kunt u op twee manieren doen. Op onze website vindt u een contactformulier waarin uw gegevens achter kunt laten. Maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, een van onze werknemers staat dan klaar om u te helpen met uw vragen.

Bent u toe aan een nieuwe dakbedekking en woont u in de omgeving van de Beverwijk?

Dan staat Broersen Dakwerken graag voor u klaar! Bel of mail ons direct voor een afspraak en wie weet gaan wij binnenkort voor u aan de slag!